ALANIS MORISSETTE’İN KLASİK ALBÜMÜ SAHNELERE TAŞINIYOR

ALANIS MORISSETTE’İN KLASİK ALBÜMÜ SAHNELERE TAŞINIYOR


Jagged Little Pill'e müzikal eli değdi


90’ların sevilen sanatçılarından Alanis Morissette’in Jagged Little Pill albümü, müzikal olarak sahnelenmeye hazırlanıyor.

En son 2012’de Havoc and Bright Lights isimli albümünü yayınlayan Kanadalı sanatçının 1995 yılında yayınladığı ve en başarılı albümü olarak kabul edilen Jagged Little Pill albümü, ödüllü ekip tarafından sahnelere taşınıyor. Senaryosunu Juno ve Young Adult gibi filmler için kalem sallayan Diablo Cody’nin üstleneceği ve müzikal düzenlemesini de daha önce Green Day’in American Idiot albümünü sahneye uyarlayan Tony ve Pulitzer ödülü sahibi Tom Kitt yapacak. 

Mayıs 2018’de ilk gösterimini yapacak ve yönetmenlik koltuğunda Diane Paulus’un oturacağı proje için Alanis Morissette “Bu müzikal için bir araya gelen ekip, benim rüyalarımı gerçekleştiren bir ekip. Aramızdaki kimya çok iyi ve bu yırtıcı yeteneklerin etrafını kuşatan bu şarkılar üzerine çalışmaktan büyük keyif alıyoruz. Diablo ve Diane, ruhumun parçaları olan bu şarkıları başka bir umut, özgürlük ve karmaşıklık düzeyine taşıyorlar.” açıklamasını yaptı.