ARCTIC MONKEYS YENİ ALBÜMÜN  KAYITLARINA BAŞLAMIŞ OLABİLİR Mİ?

ARCTIC MONKEYS YENİ ALBÜMÜN KAYITLARINA BAŞLAMIŞ OLABİLİR Mİ?


Olamaz mı? Olabilir.


2013’teki AM’in ardından yan projelere daha çok ağırlık veren Arctic Monkeys cephesinde bir süredir hareketlenmeler var. Zaten grup üyelerinin altıncı stüdyo albümü için Sheffield’de buluşup çalışmalara başlamaya hazır oldukları yönünde bir duyum daha önceden verilmiş, sonradan yine ses seda çıkmamıştı. Şimdi ise paylaşılan bir dizi fotoğraf ile beklenen anın gelmiş olabileceğini düşünüyoruz.

Mormorando Magnificenza

THIS FEED FEELS GOOD AT NIGHT (@danielecavalli)’in paylaştığı bir gönderi ()

İlk olarak fotoğrafçı Danielle Cavalli, 2 hafta önce grubun frontman’i Alex Turner’ı piyano başında, diğer grup üyelerini de bir arada Los Angeles’ta fotoğraflayıp paylaşmıştı. Şimdi ise Arctic Monkeys’in davuldan sorumlu bakanı Matt Helders, mikrofonlarla çevrili bateri setini paylaşarak kayıtların başlamış olabileceği yönündeki spekülasyonları artırdı. 

Meat & Potatoes // Leica M6 // #portra400 #35mm Matt Helders (@cautioushorse)’in paylaştığı bir gönderi ()

Yazdan beri grubun albüm için hazırlıklara başlayacağına dair söylentiler dönüp duruyor. Aralık’ta Sheffield’de toplaştıklarını göz önünde bulundurursak şu an kayıt aşamasına da pekala geçmiş olabilirler.

Arctic Monkeys’i boşlayıp başka işler peşinde koştukları süre zarfında Helders, Iggy Pop ile Post Pop Depression albümünün turnesi için yollardaydı, Turner da The Last Shadow Puppets ile bir EP yayınlamıştı. Sıra Arctic Monkeys’e geldiğine göre, bu yılın ilerleyen  zamanlarında altıncı albüm gelemez mi? Gelebilir.

La Bella Famiglia

THIS FEED FEELS GOOD AT NIGHT (@danielecavalli)’in paylaştığı bir gönderi ()

High Green

THIS FEED FEELS GOOD AT NIGHT (@danielecavalli)’in paylaştığı bir gönderi ()