BRIAN DE PALMA BEŞ YIL ARADAN SONRA BEYAZ PERDEYE DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

BRIAN DE PALMA BEŞ YIL ARADAN SONRA BEYAZ PERDEYE DÖNMEYE HAZIRLANIYOR


Domino ile aksiyona doyacağız


Hollywood’da aksiyon filmi denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Brian De Palma, uzun süren sessizliğini bozmaya hazırlanıyor.

Scarface, Mission Impossible, Carlito’s Way ve The Untouchables gibi kült filmlerin ABD’li yönetmeni Brian De Palma, uzun zamandır yönetmen koltuğunda görmediğimiz isimlerden birisi. Sinemaya kazandırdığı Edgar Wright ve Noah Baumbach gibi önemli yönetmenlerden övgüyle bahseden Brian De Palma, yetiştirdiği bu genç profesyonellerden ilham almış olacak ki, gelen haberlere göre beş yıllık aradan sonra tekrar yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.

Yanına Game of Thrones serisinden tanıdığımız Nicolaj Coster-Waldau’yu ve Mad Man serisinde Joan Harris olarak izlediğimiz Christina Hendricks’i de alarak Domino isimli yeni bir projeye başlamaya hazırlanan usta yönetmenin yeni projesinde, senaryo için Kon-Tiki filminin senaristi Petter Skavlan kalem sallayacak. Waldau’yu ortağının cinayetinin intikamını almak isteyen Danimarkalı bir polis memuru ve Hendricks’i polis memurunun eşi rolünde izleyeceğimiz filmin vizyon tarihi ve diğer oyuncularla ilgili bir detay henüz paylaşılmadı.