ARCADE FIRE YENİ ALBÜMÜYLE 2 HAZİRAN’DA DÖNÜYOR GİBİ!

ARCADE FIRE YENİ ALBÜMÜYLE 2 HAZİRAN’DA DÖNÜYOR GİBİ!


Everything Now


En son Ocak’ta Mavis Staples ile birlikte giriştiği I Give You Power şarkısını paylaşan Arcade Fire, bu hafta yeni şarkı yayınlayabilir diyorduk muhtemelen komple albüm geliyor! Bir süredir grubun Barselona’daki Primavera Sound konseri öncesi yeni seslerle geleceği söyleniyordu; ama resmi bir açıklama yapılmadı. Yine de parçalar giderek birleşiyor ve 2 Haziran’a netleşeceğini düşündüğümüz ayrıntılar albüm kapısına çıkıyor.

arcade-fire

Vancouver merkezli radyo istasyonu The Peak, günün erken saatlerinde Twitter’a bu Cuma için Arcade Fire’ın yeni şarkı sözü verdiğini yazıp sonrasında da sildi. Artık yanlışlıkla mı oldu, bilerek mi yapıldı bilemiyoruz; ama ateş olmayan yerden duman çıkmayacağını atalarımız bayağıdır söylüyor.

Bunun üzerine bir de Arcade Fire’ın sözüne güvenilir hayran grubu ArcadeFireTube, Rus bir hesaptan kendilerine yollanan aşağıdaki videoyu yorumlayarak yeni albümün ya da yeni şarkının isminin Everything Now olduğunda karar kıldı. Sözüm ona videonun başlığında yazan “Всё сейчас контент два” yani “All/Everything now content two” ve videonun sonunda beliren EN logosu hayranları bu kapıya çıkardı. Detaylar için burayı kurcalayabilirsiniz, ama daha bitmedi!

Bir de üstüne aynı logoyla Londra’da beliren postere bakacak olursak 2 Haziran’da Arcade Fire dönüyor!