CARL BARAT’TAN YENİ THE LIBERTINES ALBÜMÜ AÇIKLAMASI

CARL BARAT’TAN YENİ THE LIBERTINES ALBÜMÜ AÇIKLAMASI


Yakında, çok yakında....


En son 2015 Eylül’de Anthems for Doomed Youth albümünü yayınlayan The Libertines’ten grubun solisti Carl Barat, yeni albümün yakında olduğunu duyurdu.

Hakkında yeni haberler duymayı sevdiğimiz gruplardan The Libertines’in Pete Doherty ile co-frontman’liğini yapan Carl Barat, katıldığı bir televizyon programında bu sene çıkması beklenen yeni The Libertines albümü üzerine açıklamalarda bulundu. “Yapabildiğimiz her şeyi yapmaya çalışıyoruz, elimizde çok malzeme var ve hala söyleyecek çok şeyimiz var.” açıklamasını yapan Barat, aynı zamanda grubun açmayı planladığı otel hakkında da detayları paylaştı.

İçerisinde hem otel hem bar hem de kayıt stüdyosu bulunacak otelin, hayata geçmek için sadece gerekli izinlerin alınmasının kaldığını belirten Carl Barat, “Şu anda her şeyimiz hazır. Planlar, dekorlar, tasarımlar hepsi tamam. Sadece izin almayı bekliyoruz. Bu proje hayata geçerse kendimize kayıt yapmak, prova yapmak, yazmak ve yiyip içmek için her şeyi bir arada yapabileceğimiz bir yer açmış olacağız.” açıklamasında bulundu.