MARTIN SCORSESE THE IRISHMAN’İN ÇEKİMLERİNE AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

MARTIN SCORSESE THE IRISHMAN’İN ÇEKİMLERİNE AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR


İşte bu güzel haber!


Martin Scorsese’nin epeydir beklediğimiz yeni filmi The Irishman cephesinden nihayet haber var. 2018’de vizyona girecek denirken Paramount Pictures’tan Netflix’e transfer olunca ileri bir tarihe ertelenen filmin çekimlerine Ağustos’ta başlanacak.

scorsese

2019 gibi Netflix ekranlarında yayınlanması beklenen The Irishman, John F. Kennedy ve Jimmy Hoffa suikastlerinde parmağı olan Frank Sheeran adlı bir mafya üyesinin maceralarını ele alıyor. Scorsese’nin Robert De Niro ile dokuzuncu işbirliği olacak The Irishman’de Sheeran’ın gençliğini de canlandırması için De Niro, CGI teknolojisiyle 30 yaş gençleştirilecek. Aynı zamanda Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale ve Harvey Keitel gibi eski dostların da projede yer alacağını hatırlatalım.

Filmin senaryosu ise, Charles Brandt’in I Heard You Painting Houses kitabından Schindler’s List ve Gangs Of New York gibi filmlerde de imzası bulunan Steve Zaillian tarafından beyaz perdeye uyarlandı. Ayrıca Silence ve The Wolf of Wall Street gibi filmlerde de Scorsese ile beraber çalışan görüntü yönetmeni Rodrigo Prieto, The Irishman’de de yönetmenin tekrar yanında olacak.