PETE & PETE 20 YIL SONRA TEKRAR BİR ARADA

PETE & PETE 20 YIL SONRA TEKRAR BİR ARADA


The Adventures of Danny and Mike


Pete ve Pete, en son beraber maceraya atıldıklarında yıl kaçtı, 1996 mı? Evet, en son 1 Mayıs 1996’da Nickelodeon’da yayınlanan son The Adventures of Pete and Pete bölümünün üzerinden tam 21 yıl geçti. Ve çok sevgili Pete’lerimiz Danny Tamberelli ile Michael Maronna, bunca yıl sonra TV için tekrar bir araya geliyor. Öyle komple yeni sezon çekmeye değil; ama bir diriliş söz konusu.

dannyandmike

Herkesin çocukluğunda ayrı bir yeri olan Nickelodeon’ın, klasikleşmiş eski programlarını tekrar gündeme getiren nostalji kuşağı Nick Splat, 17 Haziran’da başlayacak The Adventures of Pete and Pete maratonunu sunması için 2 gün boyunca Danny ve Mike’ı ağırlamaya hazırlanıyor! Zaten birkaç ay önce tüm bölümler kanaldan silinmişti, meğer hepsi maratona saklanmış.

Paylaşılan tanıtım videosuyla eski dostlarımızı epey büyümüş; ama yine bildiğimiz gibi, büyük kavuşmayı çıtlatırlarken görüyoruz. Yani 21 yıl sonra, 2 bölümlük bile olsa The Adventures of Danny and Mike ismiyle Danny ve Mike’ın maceralarına tekrar ortak olacağız.

pete-and-pete