ROBERT PATTINSON’IN ALTIN PALMİYE ADAYI GOOD TIME’INA IGGY POP’TAN DESTEK

ROBERT PATTINSON’IN ALTIN PALMİYE ADAYI GOOD TIME’INA IGGY POP’TAN DESTEK


Altın Palmiye'ye koşan fragman


Yarın başlayacak 70. Cannes Film Festivali’nin Altın Palmiye adayı filmlerinden Good Time’ın müzikleri Iggy Pop’a emanet fragmanı geldi.

yyy

Amerikan bağımsız sinemasının önemli isimlerinden Safdie kardeşlerin 70. Cannes Film Festivali’nde yarışan yeni filmi Good Time’dan bir fragman yayınlandı. Film, kardeşi ile giriştiği başarısız banka soygunu girişiminden sonra hapise düşen kardeşini kurtarmaya çalışan ve bunun başarmak için de sınırlı zamanı olan Connie Nikas isimli karakterin hikayesini anlatıyor. Robert Pattinson’ın yanı sıra Jennifer Jason LeighBen SafdiePhil Cappadora, Barkhad Abdi ise filmde yer alan diğer isimlerden. Son zamanlarda ana akım sinemanın dışında David Michod, David Cronenberg, Werner Herzog ve James Gray gibi bağımsız sinemanın önemli isimleriyle çalışıp farklı bir yüzünü bizlere gösteren Robert Pattinson’ın etkileyici oyunculuğuyla izlediğimiz filmin trailer’ında ise tanıdık bir ses bizleri karşılıyor.

qqq

Bu ara birlikte çalışmadığı isim kalmayan Iggy Pop, ABD’li deneysel müzisyen Oneohtrix Point Never ile birlikte filmin trailer’ı için bir şarkı besteledi. Iggy Pop, bu ortak çalışma hakkında “ismini telaffuz edemediğim bu prodüktör ile çalışmak müzikal anlamda zordu ama başkalarıyla çalışmaya alışık olduğum için çok da zorlanmadım” açıklamasını yaptı.

Yarın başlayacak 70. Cannes Film Festivali’nde ilk gösterimini yaptıktan sonra 11 Ağustos’ta ABD’de vizyona girecek film, ülkemizde vizyona girer mi? Girerse ne zaman girer henüz bir bilgi yok. O tarih gelene kadar filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.