SEN DAHİL HERKESİN ORADA OLACAĞI CHILL-OUT FESTIVAL’IN PROGRAMI BELLİ OLDU

SEN DAHİL HERKESİN ORADA OLACAĞI CHILL-OUT FESTIVAL’IN PROGRAMI BELLİ OLDU


Var, var, var, o da var


20-21 Mayıs tarihlerinde Life Park’ta gerçekleşecek ve festival sezonunun en güzel hafta sonu kaçamaklarından biri olan Chill-Out Festival’in saat saat programı belli oldu.

Bu sene 12.’si düzenlenecek ve dört sahnesi olacak Chill-Out Festival; Life Park’ın güzel atmosferi içerisinde yankılanacak jazz’dan trip hop ve house’a, latin’den soul ve funk’a uzanan 12 saat aralıksız programını müzik severlerle paylaştı. Şehrin karmaşasından uzaklaşmanın en güzel yollarından biri olan Chill-Out Festival, 2 gün boyunca katılımcılarına doğa içerisinde özgürce vakit geçirtip aralıksız müzik dinletecek ve seçkin lezzetlerden tasarım butiklere, yaratıcı atölyelerden renkli aktivitelere kadar uzanan dolu bir program sunacak.

Bu senenin line-up’ında yer alan önemli ismler arasında Fela Kuti ile birlikte afrobeat’in yaratıcısı Tony Allen & His Afrobeat Orchestra, 2013 yılından beri İstanbul gece hayatının en sevilen ve başarılı isimleriden biri olan Şafak Öz a.k.a Oceanvs Orientalis; elektronik müziği piyano, kora, kalimba ve gitar gibi enstrümanlarla birleştiren Satori ve Morcheeba’nın üçte ikisi olan Skye & Ross yer alıyor.

Öğlen saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar durmaksızın devam edecek festivalin müzik programı ise şu şekilde.

28adc9b1-8a19-4adf-aec1-78ca15c2e765

Daha hala bilet almadıysanız, size iki çift değil, tek lafımız var: ALIN!