SIMON PEGG VE NICK FROST’TAN YENİ KOMEDİ FİLMİ: SLAUGHTERHOUSE RULEZ

SIMON PEGG VE NICK FROST’TAN YENİ KOMEDİ FİLMİ: SLAUGHTERHOUSE RULEZ


Günün mutlu eden haberi


The Shaun of the Dead, Hot Fuzz ve The World’s End gibi başarılı komedi filmlerinin ikilisi Simon Pegg ve Nick Frost, prodüktörlüğünü üstlendikleri yeni filmleriyle bu sefer kamera arkasındalar.

Simon Pegg ve Nick Frost’un birlikte kurdukları yapım şirketi Stolen Picture’dan çıkacak ilk film olacak ve ikiliyi kamera önünden çok kamera arkadasında göreceğimiz Slaughterhouse Rulez, ikilinin daha önce alışık olduğumuz korku komedi tarzında filmlerden bir yenisi olmaya hazırlanıyor. Bir özel okulda güç sahibi olmak için çabalayan gençlerin hikayesini anlatacak filmde baş kahramanımız Don Wallace, sadist altıncı sınıfların başkanlığındaki gizemli kural ve törenlerle yönetilen şaşırtıcı yeni bir dünyada adapte olmaya zorlanan ve mütevazı bir geçmişten gelen bir çocuk. Okulun yakınlarında yaşanan doğa üstü olaylar sonucu öğrenciler ve öğretmenler hayatta kalmak için o güne kadar süregelen düzenin dışına çıkıp kendilerin kanlı bir savaşın içinde bulurlar.

Yıl sonuna kadar izlemeyi umduğumuz Slaughterhouse Rulez’un oyuncu kadrosu ve yayın tarihiyle ilgili kesin bir bilgi yokken emin olduğumuz tek şey ise bu ikiliden kötü film çıkmayacağı.