TOM HARDY’DEN MANCHESTER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

TOM HARDY’DEN MANCHESTER İÇİN YARDIM KAMPANYASI


Tom Hardy's Manchester Emergency Fund


Tom Hardy, 22 Mayıs’ta Manchester’da gerçekleşen terör saldırısından etkilenen insanlara yardım amacıyla bir bağış kampanyası başlattı.

İngiltere’nin önemli konser mekanlarından biri olan Manchester Arena’daki Ariana Grande konserinde meydana gelen terör saldırısından sonra İngiliz aktör Tom Hardy, tüm dünyanın Just Giving sayfası aracılığıyla İngiliz Kızıl Haç Topluluğu’na bağış yapmalarını istiyor. Hardy, bağış kampanyasının sayfasında paylaştığı duygusal metinde;

“Umarım bir miktar iyi niyet göstergesi olarak aramızda para toplayabilir ve geçen gece gerçekleşen olayların ardından insanların yaralarını sarmak adına böyle bir yol izlemeyi seçeriz. Yapacak çok şey var. Kimileri sevdikleri olmadan yeni bir hayatın başlangıcında ve kimileri de sebepsizce, acımasızca ve barbarca saldırı yüzünden geri alınamaz bir şekilde zarar gördüğü yeni bir hayatı yaşamanın eşiğinde. Belki bizler için küçük ama onlar için yeni bir hayata başlamak adına önemli bir adım.” açıklamasını yaptı.

Sizler de bu saldırıda yaralananlara ve hayatını kaybedenlerin ailelerine destek olmak isterseniz bu adresten yardım edebilirsiniz.