BU PRINCE ŞARKISINI DAHA ÖNCE DİNLEMEDİNİZ

BU PRINCE ŞARKISINI DAHA ÖNCE DİNLEMEDİNİZ


Father's Song


Daha önce sadece bir kısmı paylaşılan Prince şarkısı Father’s Song, an itibariyle tam sürümüyle ilk kez yayında. 1984’teki Purple Rain filminde 90 saniyesiyle yer alan şarkıyı, artık 5 buçuk dakikalık versiyonuyla Spotify’dan dinleyebilirsiniz.

prince

Filmde orijinal halinin bir kısmı geçen Father’s Song, daha sonra geçiş nakaratını Computer Blue’ya kaptırdığından yayınlanmamıştı. Anlayacağınız, Computer Blue için tekrar düzenlenen nakarat, sonunda bağımsızlığını ilan etti.

Geçtiğimiz günlerde Prince’in ikonik Purple Rain albümünün deluxe formatta daha önce yayınlanmayan şarkılarla yeniden basıma gideceğini söylemiştik. Father’s Son da bu edisyonla birlikte yayınlanmak üzere yıllar sonra tekrar; ama ilk defa tam haliyle gün yüzüne çıktı. 23 Haziran’da yayınlanacak albümde, Father’s Song ile beraber daha önce paylaşılmayan toplam 11 şarkı gelecek. Bunlardan Electric Intercourse ve Our Destiny/Roadhouse Garden geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı. Bu gidişle bir süre sonra, dinlemediğimiz Prince şarkısı kalmayacak!