ETNIA BARCELONA’DAN KÜLTLERİ BAŞTAN YAZAN KAMPANYA

ETNIA BARCELONA’DAN KÜLTLERİ BAŞTAN YAZAN KAMPANYA


Mia?


Dinamik tasarımlarıyla öne çıkan gözlük markası Etnia Barcelona, memleketi Barselona’da açtığı 7 katlı mağazayı takiben sunduğu üç yeni koleksiyonu, oldukça kaliteli bir kampanyayla duyurdu. Katalog çekimi için favori kült filmlerimizin yeniden canlandırıldığı “Be Anartist” kampanyasının bir de sahne arkası görüntülerinden oluşan videosu var aşağıda.

etnia-barcelona-new-collection-anartist-04

Konsept dahilinde Pulp Fiction, A Clockwork Orange, Planet of the Apes ve The Big Lebowski gibi filmleri yeniden yorumlayan tam vizyonlu fotoğraf sanatçısı ise Biel Capllonch. Yıllardır Sónar’ın ikonik fotoğraflarının arkasındaki isim olan Capllonch, belirli bir sahneyi canlandırmaktan ziyade sinefillere özel referanslar sembollerle süslüyor fotoğraflarını.

Uğruna kültleri baştan yazdıran 3 yeni koleksiyondan Originals, markanın renkli çerçevelerini ve enerjik tasarımlarını ortaya çıkarıyor. Vintage da adı üstünde ilhamını 70’lerden alan klasik formlara odaklanıyor. Son olarak daha moda öncüsü tasarımlarıyla Advanced koleksiyonu, minimalist ve güçlü tasarımlarıyla geleceğe odaklanıyor.

Üç farklı zaman diliminden üç ayrı kişiliği yansıtan koleksiyonların, gözlerde ılık rüzgarlar estirecek fotoğraflarına buyurun.

etnia-barcelona-new-collection-anartist-01

etnia-barcelona-new-collection-anartist-03

etnia-barcelona-new-collection-anartist-06

etnia-barcelona-new-collection-anartist-05

etnia-barcelona-new-collection-anartist-02