HAIM KARDEŞLERDEN YOĞUN BİR ŞARKI DAHA

HAIM KARDEŞLERDEN YOĞUN BİR ŞARKI DAHA


Night So Long


Hafta sonu Los Angeles’taki bir pop-up shop’ın açılışında samimi bir performans sergileyen üç HAIM, mağazaya gelen ilk 100 hayranına verdikleri ufak çaplı konserde yeni albümlerinden bir şarkı daha paylaştı. Night So Long isimli parça, 7 Temmuz’da yayınlanacak Something to Tell You albümünden yollanan dördüncü şarkı oldu.

haim

2013’teki Days Are Gone’ın ardından gelecek ikinci HAIM albümünden ilk olarak videosunu Paul Thomas Anderson’ın yönettiği Right Now‘ı, sonrasında da Want You Back‘i paylaşan kardeşler, Saturday Night Live performansları sırasında da Little of Your Love şarkılarını duyurmuştu.

Danielle Haim’in Rolling Stone’a söylediğine göre, bu son gelen Night So Long tamamen yalnızlıktan beslenen ve çıkan bir şarkı. Zaten aşağıdaki performansta da şarkıyı kendi yazıp kendi söyleyen Danielle Haim’in birine sesini duyurmaya çalışır gibi bağırışları şarkının duygusal yoğunluğunu belli ediyor.

Aynı zamanda Shania Twain’in Man! I Feel Like A Woman! şarkısını cover’layan HAIM‘in performans videolarını ardı sıra koyuyoruz.

man, i feel like a woman

HAIM (@haimtheband)’in paylaştığı bir gönderi ()

another day another @haimtheband show

mars (@sofaritsrisa)’in paylaştığı bir gönderi ()