PENGUIN BOOKS’TAN YENİ KİTAP SERİSİ İÇİN TANITIM VİDEOSU

PENGUIN BOOKS’TAN YENİ KİTAP SERİSİ İÇİN TANITIM VİDEOSU


Siparişler verilsin


Turuncu renkli ciltleriyle ve penguen logosu ile aklımızda yer eden Penguin Books, yeni çıkardığı serisi için tatlı mı tatlı bir video paylaştı.

1930’larda ucuz cep kitapları basarak ve bunları çeşitli zincir dükkanlarda geniş çaplı olarak dağıtarak kitap yayımcılığına başlayan Penguin Books, Vintage Minis ismini verdiği klasik kitapları minimal kapaklarla tekrar bastığı serisini yeni bir video ile paylaştı. Michael Driver’ın yönetmenliğini yaptığı bu tatlı animasyon videoda kendilerini okudukları kitaplara kaptıran insanların etraflarında olan bitene aldırmadan kitap okumaya devam edişini görüyoruz.Haruki Murakami’nin Desire, Virginia Woolf’un Liberty ve Julian Barnes’ın Death gibi ismi tek kelimeden oluşan başlıklı kitaplarını okuyan insanların karşımıza çıktı videoda ise sürpriz bir konuk da var: Azrail a.k.a Ölüm.

2013 yılında başka büyük bir yayın evi olan Random House ile birleşen ve ismi Penguin Random House olan yayınevi’nin bu yeni serisine göz atıp sipariş vermek için buraya tıklamanız yeterli. “Nasıl olsa buraya da gelir, ben daha beklerim”ciler ise şimdilik bu videoyu izleyerek sıralarını bekleyebilir.