SHARON VAN ETTEN YENİ HERCULES AND LOVE AFFAIR TEKLİSİNDE

SHARON VAN ETTEN YENİ HERCULES AND LOVE AFFAIR TEKLİSİNDE


Omnion


Andrew Butler’ın 2008 yılında hayata geçirdiği projesi Hercules and Love Affair, Omnion isimli gelecek albümünden Sharon Van Etten ile kaydettiği aynı isimli ilk teklisini paylaştı.

En son 2014 yılında The Feast of the Broken Heart isimli albümlerini yayınlayan Hercules and Love Affair, üç yıl aradan sonra yayınlamaya hazırladıkları albümleri Omnion için Sharon Van Etten ile albüm ile aynı ismi taşıyan şarkısını paylaştı. Daha önce de The Horrors‘ın solisti Faris Badwan ile Controller isimli bir şarkıya imza atan grubun Sharon Van Etten ile ilk çalışması değil.

Daha önce de Orlando’da gece kulübüne yapılan silahlı saldırının yıl dönümü için Not Myself isimli bir şarkı hazırlayan ikili, bu birliktelikleri için birbirlerinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Andy Butler’ın “Sharon Van Etten’in “Omnion” u söylemeyi kabul etmesinden çok mutuyum. Onun sesinde inanılmaz bir derinlik ve orijinallik var ama aynı zamanda davetkâr bir gizem de barındırıyor. ” açıklamasını yaptığı bu iş birliğinin meyvesi hemen burada.