STAR WARS: THE FORCE AWAKENS’TAN SEKİZ FARKLI “YA BÖYLE OLSAYDI?” SENARYOSU

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS’TAN SEKİZ FARKLI “YA BÖYLE OLSAYDI?” SENARYOSU


Her senaryo için tekrar izletecek video


Bilim kurgu/fantastik dünyasının göz bebeği Star Wars’un uzun bir aradan sonra 2015’te vizyona giren The Force Awakens’ı için sekiz farklı senaryo ile “Ya öyle değil de böyle olsaydı?” sorusunu cevaplayan video geldi.

15 Aralık 2017’de tüm dünyada gösterime giren Star Wars: The Force Awakens, What Culture isimli bir Youtube kanalının “What If?” köşesinin konuğu oldu. Hepimizin en az bir kere içinde bulunduğu muhabbetlerden biri olan “Öyle değil de böyle olsaydı ?” sorusunun sekiz farklı cevabını bizlere sunan videoda hayli ilginç teoriler de yer alıyor.

Bu altı dakikalık beyin fırtınası içinde serinin yayınlanan son filmi The Force Awakens’ın yönetmenlik koltuğunda oturması için düşünülen isimlerden birinin David Fincher olduğunu ve Disney ile J.J Abrams’ın George Lucas’ın yeni filmle ilgili fikirlerini görmezden gelip nasıl kafasına göre hareket ettiğini öğreniyoruz. Durdura durdura izleyeceğimiz ve her farklı ihtimalden sonra “Acaba olur muydu ya?” diye düşüneceğiniz 8 Unmade Vesions of Star Wars: The Force Awakens” isimli videoya hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.