YENİ XAVIER DOLAN FİLMİNİN İLK POSTERİNDE JESSICA CHASTAIN BİR BAŞKA

YENİ XAVIER DOLAN FİLMİNİN İLK POSTERİNDE JESSICA CHASTAIN BİR BAŞKA


Bu ne güzellik Jessica?


Taze vizyonlu genç yönetmen Xavier Dolan’ın dev bir kadroyla anlatmaya hazırlandığı The Death And Life Of John F. Donovan’ın ilk posteri sonunda paylaşıldı. Filmi kadrosuydu, osuydu busuydu derken uzun zamandır konuşsak da, ne vizyon tarihi belli ne de henüz bir fragmanı geldi. Yine de daha birkaç ay önce paylaşılan fotoğraflar başlı başına aklımızı almaya yetmiş, “Bu kadarına da pes” demiştik.

jessica-chastain-the-death-and-life-of-john-f-donovan-1200x520

Dev kadro derken hakikaten dev bir kadrodan bahsediyoruz; Jessica ChastainKit Harington, Taylor Kitsch, Kathy Bates, Jacob TremblaySusan SarandonNatalie Portman, Nicholas Hoult ve Thandie Newton gibi büyük çaplı isimler var The Death And Life Of John F. Donovan’ın kadrosunda.

Gönüllerin King in the North’u Kit Harington’ın canlandırdığı John F. Donovan, 20’lerinde genç bir TV yıldızıdır. Çocuk sayılabilecek yaştaki bir hayranıyla uzun süre mektuplaşan karakterimizin bu gizli arkadaşıyla olan ilişkisini ortaya çıkaran gazeteciyi canlandıran Jessica Chastain, işleri iyice karıştırınca Donovan’ın yaşamıyla ölümü arasında gidip gelen, her türlü ilişki üzerine bol bol düşeceğimiz tablo gibi bir film izleyeceğiz.

Güzeller güzeli Jessica Chastain’in yer aldığı ilk posterde de, bu duru güzelliğin tersinin ne denli tehlikeli olabileceğini görüyoruz.

The-Death-And-Life-Of-John-F.-Donovan-Poster