ASSASSIN’S CREED’İN BİR ANİMESİ EKSİKTİ, O DA YOLDA

ASSASSIN’S CREED’İN BİR ANİMESİ EKSİKTİ, O DA YOLDA


Güzel olur, çok güzel olur


Konami’nin ünlü korku oyunu serisi Castlevania’yı televizyon dünyasına uyarlayan Adi Shankar, şimdi de Assassin’s Creed’e el attı.

Bu sene Netflix için Castlevania’yı oyun dünyasından televizyon ekranlarına taşıyan ve ilk bölümü ile bu hafta yayına girecek dizinin yapımcısı Adi Shankar, aynı projeyi Assassin’s Creed için de uygulamaya geliyor. Oyun dünyasının popüler yapımlarından biri olarak sinema evrenine uyarlanıp aynı popülerliği yakalayamayan Assassin’s Creed; Dredd, Lone Survivor ve The Grey gibi filmlere de imza atan Shankar’ın hayatında da birçokları gibi önemli bir yer kaplıyormuş.

“Los Angeles’a ilk taşındığımda hayallerimi gerçekleştirmek için oradan oraya koştururken odamda serinin ilk oyununu oynayıp duruyordum. Şehirde kimseyi tanımıyordum. Ubisoft’tan birinin bana ulaşıp ‘En sevdiğin oyunu dizi yapmak ister misin?’ diye soracağına asla inanmazdım. Sizi hayallerinizden vazgeçirmeye çalışanları asla dinlemeyin!” açıklamasıyla seriye ve projeye olan heyecanını dile getiren Shankar’ın Assassin’s Creed’i nasıl sunacağıyla ilgili henüz bir bilgi yok.

“Filmde olduğu gibi acele etmek istemiyoruz.” açıklamasını yapan Ubisoft’un sözlerini dikkate alırsak bu umut vadeden projeyi beklememiz için bir sebebimiz olabilir.