BATMAN GÜLERSE GOTHAM GÜLER

BATMAN GÜLERSE GOTHAM GÜLER


Ben Affleck'i susturamayacaksınız


Aaa valla bugün de Batman‘le ilgili bir haber vermeden bırakmayız, lütfen!

Süper kahraman filmlerine bağımlı olup da Batman vs Superman‘i izlemeyen yoktur diye düşünüyoruz. En olmadı “abii çok sıcak ya, sinemaya gitsek de biraz serinlesek” ya da “Melisasu’cuğum Batman ve Superman kavga edecekmiş, izlesek mi?” diyerek bir şekilde izlemişsinizdir. Hepimiz oradaydık be!

İşte, Batman vs Superman’in Batman’i Ben Affleck hakkında neler yazıldı, çizildi az çok hatırlıyorsunuzdur. Yok efendim “hayattan bezmiş“, “ayy Superman çok yakışıklıymış da Batman çok yaşlı kalmış” gibi bir sürü yorum timeline’larımızda bir aşağı, hoop yukarı dolaşmaya devam etti. Evet, belki bir Christian Bale değildi ama o da çocukları kurtardı, Gotham’ı kurtardı. Onu da sevdik.

Şimdi aldığımız habere göre Ben Affleck’in yeni filmdeki senaryosu ise Dawn of the Planet of the Apes ve Cloverfield gibi filmlerin de yönetmenliğini yapan, solo Batman filminin de yönetmenliğini üstlenen Matt Reeves tarafından tamamen değiştiriliyor. Ben Affleck’in kadrodan çıkarılmayacağını, aksine dönüşünün muhteşem olacağını söyleyen Matt Reeves, yeni filme dair umutlarımızın da yeşermesine neden oldu.

Bakalım bu kez ne gibi yorumlarla karşılacağız, kimleer kimlerle sinema salonlarını dolduracak, bekliyoruz.