BÖYLESİNE EFSANE MIX’LER KOLAY YETİŞMİYOR…

BÖYLESİNE EFSANE MIX’LER KOLAY YETİŞMİYOR…


Radio Soulwax presents: DAVE


Haftanın ilk iş gününde pazartesi sendromunun kafasına kafasına vuracak anlar mevcut. Kiminiz eve gider gitmez yeni Game of Thrones sezonunun ilk bölümünü, kiminiz yeni Twin Peaks bölümünü, kiminiz her ikisini birden izleyecek. Gün içinde yayınlanacak yeni Blade Runner 2049 fragmanı da cabası!

Partiyi neden daha önceden başlatmayalım ki?

MG_0906

Tek seferde kaydettikleri albümleri FROM DEWEE’yle aklımızı almaya devam eden elektronik müziğin en vizyoner isimlerinden Dewaele Kardeşler’in kariyerinde o kadar çok büyülü an var ki… Sırf Soulwax albümleri ve remix’leri bile tez konusu olabilir. Ama dahası da var!

13912417_10153852950102023_4793667087125359165_n

2manydjs gibi bir alametifarikaları daha mevcut Dewaele Kardeşler’in. İkilinin yıllar içinde yayınladıkları, barındırdığı görsellikle evladiyelik modunu sonuna kadar açan mix’ler, en sakin insanı bile parti çocuğu yapmaya yeter de artar bile.

Bu mix’lerden biri için çok ama çok büyük bir parantez açmak gerekiyor. David Bowie adına yapılmış en havalı ve en önemli saygı duruşlarından biri olarak kayda geçen DAVE, 1 saat boyunca Dewaele Kardeşler’in çılgın attığı bir mix. Popüler müzik tarihinin hatlarını belirleyen vizyoner David Bowie’nin Dewaele Kardeşler’in vizyonuyla buluştuğu mix, Wim Reygaert tarafından yönetilen bir videoyla beraber geliyor.

Hannelore Knuts’un hayat verdiği David Bowie eşliğinde, Starman’in kariyerini başından sonuna özetleyen bu olağanüstü mix’i tekrar hatırlama zamanı! Bir play’e bastınız mı sendrom mendrom kalmıyor!