CHRISTOPHER NOLAN: “JAMES BOND FİLMİ YÖNETMEYE BOŞ DEĞİLİM”

CHRISTOPHER NOLAN: “JAMES BOND FİLMİ YÖNETMEYE BOŞ DEĞİLİM”


O Bond buraya gelecek...


Daniel Craig’in bir kez daha James Bond olacağının kesinleşmesi üzerine gözler yönetmenlik koltuğuna çevrildi. Kim yönetecek? Spectre vasatlığından sonra kim seriye yepyeni bir hava kazandıracak?

Christopher-Nolan-Dunkirk-1200x520

Daha evvelden de bir Bond filminin yönetmenlik koltuğuna oturacağına dair söylentiler çıkan Christopher Nolan, Playboy’a verdiği röportajda heyecan vitesimizi resmen beşe takıyor.

Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson’la birçok kez görüştüğünü vurgulayan Nolan, seride yönetmenlik yapma konusunda gayet istekli olduğunu belirtti.

“Eğer yeni br şey yapılacaksa ve bana ihtiyaç varsa neden olmasın?” diyerek yıllardır konuşulan ihtimali hiç olmadığı kadar güçlendiren yönetmen, On Her Majesty’s Secret Service’in Inception üzerinde büyük bir etkisi olduğunu da satır arasına sıkıştırdı.

Daniel Craig’in bir kez daha Bond olacağı, Adele’in bir kez daha tema şarkısına hayat vereceği yeni Bond filmi, Christopher Nolan’ın işaret ettiği James Bond çizgisi olabilir mi? Cevabını yakında alacağımızı düşünüyoruz.