COEN KARDEŞLER’İN KALEMİNDEN YENİ GERİLİM, İLK GÖRSELLER!

COEN KARDEŞLER’İN KALEMİNDEN YENİ GERİLİM, İLK GÖRSELLER!


Julianne Moore, Matt Damon ve Oscar Isaac'li kadro


George Clooney‘nin 2014’teki The Monuments Men’in ardından tekrar yönetmenlik koltuğuna oturduğu, senaryoyu da Coen Kardeşler’e emanet ettiği Suburbicon‘ı biz ne kadar merak etsek de detayları o kadar nadir geliyor. Yine bugün iyiyiz, ilk görseller paylaşıldı!

suburbicon

Başrollerinde En İyi Kadın Oyuncu Oscar’lı Julianne Moore, Good Will Hunting ve Saving Private Ryan gibi klasiklerden Matt Damon ve hem müzisyen hem de oyuncu olan Oscar Isaac‘i izleyeceğimiz filmin konusuna bakacak olursak gerilen yine biz olacağız. Temelde kötü seçim yapan sıradan insanların hikayesini anlatan Suburbicon’ın sinopsisi ise şöyle:

“Kırsalda, huzurlu, şehre nazaran daha uygun bütçeli ve biçilmiş çimleriyle aile yaşamına çok uygun Suburbicon’da sağlıklı bir hayat sürmeye çalışan Lodge ailesi için durumlar 1959 yazında değişir. Bu sakin yüzeyin maskelediği rahatsız edici gerçekliklerle yüzleşen Gardner Lodge (Damon), hem bir eş hem de baba olarak şehrin şiddet ve düzenbazlıklarla çevrili karanlık tarafıyla yüzleşmek durumundadır.”

Nedense Michael Haneke’nin Funny Games’i tadında bir gerilime ortak olacağımızı düşündüren Suburbicon, 27 Ekim’de vizyonda yerini alıyor.

suburbicon