HANGİNİZ TRUE DETECTIVE? MAHERSHALA ALI!

HANGİNİZ TRUE DETECTIVE? MAHERSHALA ALI!


Rust Cohle bunu beğendi


Nic Pizzolatto’nun kalemi, Cary Fukunaga’nın kamerası ve Matthew McConaughey ile Woody Harrelson’ın başrolleriyle ilk sezonunda aklımızı alan True Detective‘in kadrosu muazzam olmasına rağmen tam anlamıyla fiyaskoyla sonuçlanan ikinci sezonunun acısını çıkartmaya hazırlanan HBO’da beklentileri yükselten hareketlenmeler dönüyor!

mahershala-ali-true-detective

En son Akademi Ödülleri’nde En İyi Film Oscar’ını alan Moonlight’taki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını eve götüren Mahershala Ali’nin, üçüncü sezonda başı çekecek karakter olacağı konuşuluyor! Henüz taraflarca kesin bir açıklama yapılmasa da, Variety yapıma yakın kaynaklardan haberi doğruladığını iddia ediyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı gibi, pireyi deve yapan da çok olduğu için imzalar atılana kadar gelişmelere çok da kapılmamak lazım.

İkinci sezonun verdiği sıradanlığı üzerinden atmak isteyen serinin üçüncü sezonu için, ilk sezonda McConaughey’nin canlandırdığı Rust Cohle’un olası bir dönüşü de uzun zamandır konuşuluyor. Sadece bu ihtimal bile ikinci sezondan yaka silkenleri tekrar ekran başına kitlemeye yetecekken Luke Cage ve House Of Cards dizilerinden Mahershala Ali de serinin akıbeti için yeterince olumlu bir adım! Gerçi ikinci sezonda Colin Farrell, Rachel McAdams ve Taylor Kitsch gibi güçlü isimler eşliğinde yaşanan hayal kırıklığını da kolay kolay unutmamak lazım.

Pizzolatto’nun kalemini tekrar eline alacağı yeni sezonda Deadwoods’un senaristi David Milch’in de ortaklığını göreceğiz. Bakalım daha kimleri kimleri göreceğiz?