MERYL STREEP’İN GENÇLİĞİ LILY JAMES’TEN!

MERYL STREEP’İN GENÇLİĞİ LILY JAMES’TEN!


Mamma Mia: Here We Go Again!


Abba müziklerinin tekrar dört bir yanınızı sarmasına hazır mısınız?

Hazır olun, çünkü Mamma Mia!, 10 yıl sonra aynı kadroyla tekrar aynı şarkıları söylemeye geliyor. 2008’de Meryl Streep, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Pierce Brosnan ile Colin Firth başrolünde ve Phyllida Llyod’un yönetmenliğiyle izlediğimiz müzikal, tam onuncu yıl dönümünde, 20 Temmuz 2018’de hikayeyi kaldığı yerden devam ettirecek.

lily-james-mamma-mia

En son Baby Driver’da izlediğimiz Lily James, Meryl Streep’in gençliğini canlandırmak üzere kadroya dahil olduğu için, bu sefer hikayenin en başına, olayların geliştiği, günlüklerin tutulduğu döneme sık sık uğrayacağımızı tahmin ediyoruz.

Streep’e tıpatıp benzeyen üç oyuncu kızı (Mamie, Grace ve Louisa Gummer) olmasına rağmen teklifi James’e götüren yapımcılar, belli ki taze bir başlangıç yapmak istedi, iyi de yaptı. Bu sefer Ol Parker’ın yazıp yönettiği müzikal, hikayeye farklı bir soluk getirir diye umut ediyoruz.

Streep’in Steven Spielberg’ün The Papers filmiyle işi biter bitmez çekimlerine başlanacak Mamma Mia: Here We Go Again!’in müzikleri yine ve yeniden işin hasından, Abba’nın iki B’si Benny Andersson ve Björn Ulvaeus’tan. Aynı zamanda filmin baş yapımcılığını üstlenen ikili, eski şarkıların yanı sıra ilk filmde olmayan Abba klasiklerine de devam filminde yer verecek.