MICHAEL CERA’LI TATLI-EKŞİ BİR YAZ KOMEDİSİ: LEMON

MICHAEL CERA’LI TATLI-EKŞİ BİR YAZ KOMEDİSİ: LEMON


Brett Gelman da cabası


Bu yaza izleyecek enteresan film arayanlar, enteresan filmlerin yıldızı Michael Cera başrolünde tuhaf bir komedi olan Lemon’dan yayınlanan yeni fragmana bir koşu bakabilir. Janicza Bravo’nun yönetmenliğini üstlendiği film, ilk gösterimini Sundance Film Festivali’nde yapsa da ancak 18 Ağustos’ta yayında olacak.

lemon-michael-cera

Aynı zamanda senaryoya da ortak olan Brett Gelman’ın Cera ile tekrar başrolleri paylaştığı filmde bu ikilinin yanı sıra Judy Greer, Shiri Appleby, Fred Melamed, Megan Mullally, Jeff Garlin ve David Paymer gibi isimler de yer alıyor.

Genel olarak 40 yaşında orta yaş krizine yakalanan bir adamın hikayesini anlatan filmin sinopsisi şöyle:

Lemon: Kusursuz ve mükemmel olmadığını kanıtlayan insan veya şeye denir. Isaac Lachmann tam bir başarısızlık örneğidir. Isaac Lachmann 40 yaşındadır. Isaac Lachmann sıradanlıkta sabittir. Kariyeri hiçbir yere gitmiyordur. 10 yıllık kız arkadaşı onu bırakır. Otoriter ailesi de sorunlarıyla ilgilenmeye yanaşmıyordur. Bunları hak edecek ne yapmıştı? İşlerin onun için farklı yürümesi gerekirdi. Isaac Lachmaan’ın büyük hayalleri vardı. Şimdi sadece hayat akarken izliyor.

Yazın ortasında bir orta yaş krizi, Lemon’ın tatlı ekşi fragmanına buyurun.