MILLES TELLER VE JOSH BROLIN’Lİ ONLY THE BRAVE’DEN İLK FRAGMAN

MILLES TELLER VE JOSH BROLIN’Lİ ONLY THE BRAVE’DEN İLK FRAGMAN


Gerçek bir kahramanlık hikayesi


ABD tarihinin en büyük yangını olan ve Granite Mountain Hotshots olarak bilinen doğal afetin hikayesinin anlatıldığı Only The Brave’den ilk fragman geldi.

Başrollerinde Miles Teller, Josh Brolin, Taylor Kitsch ve Jennifer Connelly gibi isimlerin yer aldığı film, Arizona Yarnell’de bir ormanda başlayıp şehre doğru ilerleyen bir yangınla savaşmak için ölüme giden itfaiyecilerin hikayesinin anlatıyor. Only The Brave, aynı zamanda “Based On a True Story” hikayesiyle yakın dönem ABD tarihinin en büyük ve ölümcül doğal afetlerinden biri. Tom Cruise’un başrolünde olduğu Only The Brave’in yönetmen koltuğunda ise Oblivion ve Tron: Legacy’den Joseph Kosinski oturuyor. Filmin konusu veya yönetmeninin önceki filmleri pek ilginizi çekmediyse senaryosunu elden çıkaran Ken Nolan ve Eric Warren Singer ikilisinin geçmişi aklınızı çelebilir. American Hustle, Black Hawk Down ve Transformers: The Last Knight gibi filmlerde kalem sallayan ikili ilgimizi tümden ikiye katladı.

Bu bile sizi kesmediyse prodüktörlüğünü Pearl Harbor ve 13 Hours gibi patlamalı çatlamalı filmlerin usta isimi Michael Bay’in üstlendiğini söylemek belki aklınızı çeler.. Yapım ve yazımla birlikte başarılı bir oyuncu kadrosuyla gelen Only The Brave çerezlik mi olacak, yoksa bir klasiğe mi dönüşecek, onu bize zaman gösterecek. Buyurun fragmana.