ROGER WATERS’TAN GÖZLERE BAYRAM VİDEO

ROGER WATERS’TAN GÖZLERE BAYRAM VİDEO


Wait For Her


Prodüktörlüğünü Radiohead’in 12. adamı Nigel Godrich’in üstlendiği yeni Roger Waters albümünden Wait For Her isimli şarkıya video geldi.

iii

25 yıl sonra yaptığı Is This The Life We Really Want? isimli albümüyle bizleri kendine bir kez daha hayran bırakan Roger Waters, albümden yayınladığı ikinci video ile tekrar karşımızda. Waters’ın The Last Refugee isimli ilk videosunda da yer alan dansçı Azzura’nın bir kez daha konuk olduğu Wait For Her’de Azzura’yı sahneye çıkmadan önceki son hazırlıklarını yaparken görüyoruz. Bir yandan grup üyelerini stüdyoda şarkıyı çalarken gördüğümüz Wait For Her’ün videosunda diğer tarafta da Azzura’nın kariyerinde bugüne gelene kadar yaşadığı ızdırap dolu anlara tanık oluyoruz.

Sözlerini Filistinli şair Mahmoud Darwish’in “Lesson From the Kama Sutra (Wait for Her)” isimli şiirinden etkilenerek yazan Roger Waters, Azzura hakkında “The Last Refugee’nin çekimleri sırasında tanıştığımız Azzura, gerçekten mükemmel biri. Profesyonel bir dansçı olmasının yanı sıra, sahne dışında da çocuklarla ilgileniyor. O harika biri.” yorumunu yapmayı da ihmal etmedi.