SCARFACE’İN KARANLIĞI HERKESİ KORKUTUYOR

SCARFACE’İN KARANLIĞI HERKESİ KORKUTUYOR


David Ayer'i bile


Yıllanmış şaraplara taş çıkaran, izledikten sonra aynaya baktığımızda kendimizi Al Pacino gibi görmemize neden olan Scarface‘in yeniden çekileceğini daha önce sizinle paylaşmıştık.

Brian De Palma‘dan sonra yeni yönetmenin kim olacağı çağımızın en büyük sorunlarından biri haline geldi. İlk başta David Mackenzie, Taylor Sheridan ve Peter Berg‘ün isimleri geçti. “Antoine Fuqua yapar bu işi” dediler, o da “işim var, yapamam” dedi, olmadı. Son olarak lanse edilen isim ise Suicide Squad’ın yönetmeni David Ayer‘di. Bilin bakalım ne oldu? David Ayer de senaryoyu “çok karanlık” bulduğu için çalışamayacağını söyledi.

Senaryo, The Sopranos ve Boardwalk Empire’ın yaratıcısı Terence Winter ile Coen Kardeşler’in elinden çıkınca karanlık olmaması beklenemezdi. Yine de bir yönetmenin böyle bir gerekçe ile filmi bırakması… Bilemiyoruz.

Yılların Scarface’inin hala bir yönetmen bulamamış olması, Melih Gökçek’in hala Ankara belediye başkanı olması kadar bizi şaşırtmış olsa da inanıyoruz ki böyle bir yapım en kısa zamanda aradığı kanı bulacaktır.

Ayrıca hatırlatalım; film 10 Ağustos 2018’de vizyona girecek. En azından öyle umuyoruz.