THE DARK KNIGHT TRILOGY’Yİ SEVERİZ, 4K İLE DAHA ÇOK SEVERİZ

THE DARK KNIGHT TRILOGY’Yİ SEVERİZ, 4K İLE DAHA ÇOK SEVERİZ


Günlerimiz Nolan'sız geçmesin


Günlerdir Dunkirk aşağı, Dunkirk yukarı, Dunkirk şöyle iyi, böyle güzel derken Christopher Nolan bizi bambaşka bir yerden, kalbimizin orta yerinden vurdu ve Batman The Dark Knight üçlemesini 4K formatında yeniden düzenleyeceğini duyurdu.

Serinin her filmini yalayıp yuttuğumuz, tüm repliklerini ezberlediğimiz Batman artık gıcır gıcır, mis gibi bir görüntüyle hafızalarımızdaki yerini daha da sağlamlaştıracak gibi duruyor.

4K teknolojisinin en güzel yanının, filmde odaklanılmak istenen tüm noktalar için en mükemmel yöntem olduğunu vurgulayan Nolan, aynı zamanda bu sürecin tamamen içinde olmak istediğini de belirtti. Şu an girişmek üzere oldukları sürecin uzun ve zorlu bir yol olduğunu da belirten canımız Nolan, sonucun tatmin edici ve mükemmel olacağını söyleyerek bizi daha da heyecanlandırmayı başardı.

Otobüs yolculuğunda Türkçe dublajına denk gelsem de, tost makinesiyle çekilse de izlerim” dediğimiz Batman serisini en güzel haliyle izlemek için feci şekilde sabırsızlanıyoruz! Adamsın diyebilir miyiz Nolan?