THE HANDMAID’S TALE’İN YÖNETMENİNDEN YENİ GERİLİM

THE HANDMAID’S TALE’İN YÖNETMENİNDEN YENİ GERİLİM


Blake Lively ile gerilin


Hulu’nun yeri yerinden oynatan The Handmaid’s Tale serisiyle adını her yere duyuran Reed Morano, uzun yıllar görüntü yönetmenliği yapmanın verdiği vizyonu, Margaret Atwood’un distopyasından uyarladığı dizinin her bir köşesine işlemiş, yıl boyunca gözleri üzerine çevirmişti. İlk sezonu tamamlamakla yetinmeyen Morano, bu sefer de dev ekranlara bir roman uyarlayacak.

blake-lively

Ardına James Bond serisinin yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli ikilisini de alan Morano, bu sefer de Mark Burnell’ın The Rhythm Section kitabını beyaz perdeye uyarlamaya hazırlanıyor. Wilson ve Broccoli ikilisinin yıllardır Bond filmlerinin ardındaki isimler olduklarını göz önünde bulundurunca sağlam bir gerilim izleme ihtimalimiz yükseliyor.

Blake Lively’nin başı çektiği filmde, ailesini uçak kazasında kaybedince kendini yitirme noktasına gelen Stephanie Patrick’in uçağın kazayla değil planlı bir şekilde düştüğünü öğrendikten sonra çıkacağı intikam yolculuğunu izleyeceğiz. Ona söylenenler ve bildikleri arasındaki boşluğu doldurma bilinciyle kazadan sorumlu olanların peşine düşen Patrick’e tabii ki Lively hayat verecek.

The Rhythm Section, bu sonbaharda prodüksiyona gidiyor. Bu da demek oluyor ki, aşağı yukarı aynı zamanlarda çekimlerine başlanacak The Handmaid’s Tale’in ikinci sezonu, Moreno’nun elinden çıkmayacak. Yine de bir ucundan köşesinden tutsa hiç fena olmaz. Siz yine de ikinci sezon için BluTV’de vaziyet alın.