WILL FERRELL’DAN İKİNCİ  STEP BROTHERS FİLMİNE YEŞİL IŞIK!

WILL FERRELL’DAN İKİNCİ STEP BROTHERS FİLMİNE YEŞİL IŞIK!


Olur mu olur


2008’deki Step Brothers çıkartmasında John C. Reilly ile başrolleri kardeş payı yapan Will Ferrell, neredeyse 10 yıldır beklenen devam filmine yeşil ışık yakmakla kalmadı, bu olasılığın ciddi ciddi görüşüldüğünü de söyledi!

step-brothers

Bu yılın başlarında olası bir devam filmine sıcak bakmadığını, her şeyin ikincisini çekmenin her zaman iyi sonuç vermediğini düşündüğünü açıklayarak umutları kıran Ferrell’ın fikrini ne değiştirdi de akıntı tersine döndü bilemiyoruz; ama iyi ya da kötü bu ikiliyi tekrar izlemeye varız!

Watch What Happens Live isimli TV programında konuşan Ferrell: “Step Brothers hakkında birazcık konuştuk, yani kim bilebilir? Ama aynı zamanda, yeni bir şeyler yaratabilmek lazım.” sözleriyle ketum tutumunu bir kenara bırakıyor ve ihtimaller denizine yelken açıyor.

İhtimal hala tam anlamıyla kesinleşmiş değil tabii; fakat daha birkaç ay önce “Devam filmi varsa ben yokum” diyen Ferrell, şimdi de “Bir devam filminde bulunacaksam o da Step Brothers olur” diyor. Daha önceden kardeşi kardeşe 10 yıl sonra tekrar birbirine düşürürsek komik olmaktan ziyade içler acısı olur diye bu fikre pek yanaşmayan Ferrell, bu sefer de olası bir Elf ya da A Night At The Roxbury devam filmine kapılarını kapattı. Yine de gel-gitler olabiliyor demek ki, zamana bırakıyor ve bekliyoruz.

Hiç olmadı, 2018’de Etan Cohen’in Holmes and Watson filmi için bir araya gelen John C. Reilly ve Will Ferrell’ı her halükarda beraber izleyeceğiz.