YENİ KFC REKLAMINDAN HODOR PARODİSİ

YENİ KFC REKLAMINDAN HODOR PARODİSİ


Lunchtime is coming...


Game Of Thrones, S06E05’ta kaybettiğimiz ailemizin Hodor’u Kristian Nairn, yer aldığı KFC reklam filminde serideki zamansız yitişiyle bir güzel dalga geçiyor. Zincirin yeni Ricebox menüsünün tanıtımı için girişilen bol referanslı ve kelime oyunlu kampanyanın adı ise: “Lunchtime is coming

lunchtime-is-coming

Bildiğiniz gibi Game Of Thrones evreninde Hodor karakterimizin gerek serideki yeri ve zamanının, gerek de isminin anlamının birçok alametifarikası ve çılgın teorisi var. KFC de bu alametifarikalardan Nairn’in isminin “Hold the door”dan zaman içinde ve dışında “Hodor”a evrilmiş olmasını, kendi ürünleri arasındaki benzer telaffuz farkına uyarlayarak kulaklarda edineceği aşinalığı sağlamlaştırma yoluna gitmiş.

Saatler 12.00’yi vurduğunda, adeta birer White Walkers edasıyla KFC’ye doluşan insanların “Chicken with fries”tan “Chicken with rice”a dönüşen istekleri arasında ufak bir parodi çeviren Kuzey İrlandalı aktör, eski soğuk günleri nükteli bir dille tekrar anıyor.

Aynı zamanda DJ olan ve Rave of Thrones adıyla turlayan sevgili Hodor’umuzu özleyenleri manidar öğle arasına alalım: Lunchtime has come!

Hodor?