ZENGİNİN MALI BU KEZ ZÜĞÜRDÜN KLAVYESİNİ YORDU

ZENGİNİN MALI BU KEZ ZÜĞÜRDÜN KLAVYESİNİ YORDU


2016'nın en çok kazanan isimleri belli oldu


Gelsin paracıklar!

2016’nın en çok kazanan isimleri belli oldu. Billboard‘da yayınlanan habere göre bu yılın en çok kazanan ismi 61.2 milyon dolarla Beyonce oldu. Müziği kadar özel hayatıyla da sansasyon yaratmayı başarabilen sanatçı, son olarak yeni doğan ikizleri ile magazin dünyasının gündemine oturmuştu. Ama çocuklar da sempatik şimdi, hakkını verelim.

İkinci sıradaki isim, bizi biraz şaşırtsa da 42.3 milyon dolarla Guns’N Roses oldu. Parayı Not In This Lifetime turnesi ile kırdığını düşündüğümüz Guns’N Roses, yıllar geçse de başarısına başarı katmaya devam ediyor. Bu da bizi bir nebze de olsa sevindiriyor.

Üçüncüyse gelmiş geçmiş en baba isimlerden biri, Bruce Springsteen oluyor. 42.2 milyon dolarlık kazancıyla bulunduğu sıraya yerleşen Bruce Springsteen ne yapsa severiz, dinleriz. Organizatörler de bizim gibi düşünmüş olacak ki hak ettiğini verebilmişler. 20’lik gençlere taş çıkarırsın valla Bruce’cuğum, böyle devam.

Listenin ilk 10’unda yer alan diğer isimler ise şu şekilde açıklandı; Drake, Adele, Coldplay, Justin Bieber ve Kanye West. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır.

Zenginin malı, züğürdün çenesini yorar” deyip lafı daha fazla uzatmıyoruz. Bakalım 2017’de neler olacak, göreceğiz. Haydi bol kazançlar!