19 AĞUSTOS’TA NEREDEYİZ? PEYOTE CENNET BAHÇESİNDEYİZ!

19 AĞUSTOS’TA NEREDEYİZ? PEYOTE CENNET BAHÇESİNDEYİZ!


Red Bull Music Academy ile Sunset buluşmaları


İstanbul yerli-yabancı bağımsız müzik sahnesinin müdavimi eksik olmayan ev sahibi Peyote, bu yaz Burgazada’nın Cennet Bahçesi’ne hayat vererek müdavimlerine şehrin keşmekeşinden uzak bir “cennet” vaat etti.

Her hafta sonu farklı konseptte buluşmalara ön ayak olan Peyote Cennet Bahçesi, bu sefer de müziğin en vizyoner destekçilerinden Red Bull Music Academy ile yollarını birleştiriyor ve 19 Ağustos’ta müzikle yanıp tutuşan herkesi yazlığına davet ediyor!

RBMA-peyote

Bu yıl 20. yaşını kutlayan Red Bull Music Academy, bağımsız sahneye kazandırdığı genç yeteneklerle şekillendirdiği ve her daim iç içe olduğu müziğin her alanıyla kurulduğu günden bu yana, sayısız ismi nerelerden nerelere götürdü. 20 yıl önce yola atıldıkları yere, Berlin’e dönme hazırlığında olduğu şu günlerde, Sunset etkinlikleri kapsamında Peyote’yle el ele veren RBMA, 19 Ağustos Cumartesi güneşi bir kez daha güzel müzikle batıracak.

Peki bu müzik, doğa ve güneşi bir araya getiren buluşmada kimler, kimlerle çalacak dersiniz?

Geceye ilk adımımızı saatler 18.00’i vurduğunda; RBMA mezunlarından Beto Narme, Science Frontiers, Sensible Sucker ve daha bir çok alt kimliğiyle tek bir isme çıkan Tufan Demir ile atıp deep house’tan techno’ya yerinde geçişlerle uzun geceye ısınacağız.

Gün batımından biraz önce, 19.00’da kabine geçecek isimse yaşamını Berlin’de sürdüren İngiliz DJ/prodüktör Ewan Pearson. Fabric’ten Ibiza’ya doldurmadık pist bırakmayan Pearson, üretmelere doyamadığı remix’leriyle güneşe tech-house çatısından el sallayacak.

Güneş batarken ardından tepelerin, Psychemagik’le tepinebildiğinizce tepinin!

Aynı havayı soludukları Pearson’dan 20.30’da devralacakları kabini, kıvılcım çıkarmadan bırakmayacak İngiliz ikili Danny McLewin ve Tom Coveney eşliğinde, bir o yana bir bu yana sallana sallana, gecenin karanlığına sağlam bir giriş yapacağız.

Ve geldik kapanışa. Bu toprakların Tufan Demir’iyle açılışı yapılan buluşma, yine bu toprakların en has isimlerinden Kaan Düzarat ve techno’yla bizim buraların melodilerini bir güzel karıştırdığı zengin mi zengin üretimleriyle son bulacak. 22.00’de geçeceği kabini 23.45’e kadar nasıl renklendireceğini bilen zaten biliyor, bilmeyen zaten yok. E biz daha ne diyelim?

19 Ağustos’ta eşe-dosta haber edin, toplanıp Peyote Cennet Bahçesi’ne gelin!

Görsel hafızasına güvenenler böyle gelsin, aradığınız o sıra sıra program burada.

18.00-19.00: Tufan Demir
19.00-20.30: Ewan Pearson
20.30-22.00: Psychemagik
22.00-23.45: Kaan Düzarat

Şimdiden 19 Ağustos’ta nerede olacağını bilenler, bilmeyenlere de bildirsin. Arkadaş davet etme etkinliğinize hemen şimdi, tam buradan başlayabilirsiniz.

Bu arada yeri gelmişken hatırlatalım, RBMA Berlin başvuruları, 4 Eylül’e kadar devam ediyor. Genç yeteneklerin dev müzisyenlerle bir arada engin bir tecrübe denizine atıldıkları o meşhur 1 aylık yolculukta yerini almak isteyenler, detaylı bilgiye de buradan ışınlanabilir.