4-8 AĞUSTOS’TA KELEBEKLER VADİSİ’NDE BULUŞUYORUZ

4-8 AĞUSTOS’TA KELEBEKLER VADİSİ’NDE BULUŞUYORUZ


Vadide Buluşma


Elimizde Fethiye – Ölüdeniz‘in en nadide güzelliklerinden Kelebekler Vadisi taraflarından gelen enteresan bir teklif var. 4-8 Ağustos‘ta gerçekleşecek Vadide Buluşma; müzik, deniz, kamp, doğa, huzur ve yayış gibi eksenlerde her türden zevke hitap edebilecek programıyla sizleri bekliyor.

Peki işin müzik tarafına odaklanacak olursak, bize bu buluşmada kimler eşlik edecek? Play Tuşu’nun ve Play Tuş’lunun yakın dostlarından olsa da setlerini bundan tamamen bağımsız olarak bir ayrı sevdiğimiz Kaan Düzarat, disco house ve techno’nun en ne yapacağı belli olmayan (iyi anlamda) yerli ismi Mr. Sür, şarkıcı/söz yazarı/DJ kimliğinin yanı sıra Ableton konusunda sağda-solda iki laf etmeden destur almanın şart olduğu isimlerden Aslı Köse, Kafes’in demirbaşlarından sayılabilecek Görkem Çay, Mentha’dan Berk Pekiner, Klein gediklilerinden Serdar Ormancı ve Orkun Bozdemir ve daha kimleeer kimlerle…

4-8 Ağustos’ta Kelebekler Vadisi‘nin gizli güzelliklerini birlikte keşfetmek; en güzel fotoğraflara layık kareleri bulsak da kimi zaman müziğin, kimi zaman da muhabbetin keyfiyle onları oracıkta deneyimlemenin keyfinin farkına varmak; denizin ve doğanın huzur veren yüceliğinde kaybolmak üzere ‘Vadide Buluşma’ davetine evlilik teklifiymişçesine “Evet, binlerce kez evet, eveeeeet” diyoruz. Sizi de bekleriz.