BU YAZIYI OKUMANIZ UZUN SÜRECEK: RICK AND MORTY MÜZİKALİ

BU YAZIYI OKUMANIZ UZUN SÜRECEK: RICK AND MORTY MÜZİKALİ


Hepimiz sahne önünden izliyoruz


Rick and Morty‘i çok mu seviyorsunuz? Yeni bölümü az önce mi bitirdiniz? Müthiş! Ama en müthişi de dizinin hayranları tarafından paylaşılan videolar!

Rick and Morty’nin müzikle alakasını izleyenler bilir, izlemeyenler için de birkaç videoyu aşağıya iliştiriyoruz. İzleyin, sonra devam edelim.

İzlediniz mi? Bravo. Elliott Smith övücülüğünden ve Mumford & Sons yericiliğinden sonra Rick and Morty’nin kendi şarkılarına da biraz göz atalım diyoruz. Morty ve Fart düeti, David Bowie‘nin Starman‘iyle kapışacak Moonmen şarkısını biz çok sevdik. Hatta günün belirli zamanlarında açıp dinliyor, insanlara “Abi bak, David Bowie’nin hiç yayınlanmamış şarkısı” diyerek dinletiyor, “Aa ne güzelmiş ya” dediklerinde kıs kıs gülüp kendi kendimize eğleniyoruz. Moonmen için de bir alt kata alalım sizi. Haydi bakalım.

Bir de Rick‘in sesinden dinlediğimiz Get Schwifty var ki elektronik altyapısıyla bizi bizden alıyor, ayaklarımızı harekete geçiriyor. İçmeden içiriyor, sarhoş ediyor. Koltuklara yapıştırıyor. Akla hayale gelecek her şeyi yapıyor. Michael Mac isimli Rick and Morty hayranı müzisyen de Get Schwifty için gitar remix’i yapmış ve ortaya yine harika bir video çıkmış! Bir seriyi daha ne kadar övebiliriz, bilmiyoruz. Ama canımız istedikçe överiz. O zaman Michael Mac’in yaptığı güzelliği sizinle de paylaşalım. Çünkü neden paylaşmayalım?