HİÇ DEĞİLSE YENİ FRAGMANDA BİRAZ YERİNDE DUR PENNYWISE

HİÇ DEĞİLSE YENİ FRAGMANDA BİRAZ YERİNDE DUR PENNYWISE


Böyle palyaço olunmaz...


Oğlum Pennywise, evladım Pennywise… Neden böyle şeyler yapıyorsun? Neden seni her gördüğümüzde aklımıza Freud‘u getirip bizi çocukluğumuzun en karanlık dönemine döndürüyorsun? Senden biraz insanlık bekliyoruz ya, lütfen!

Evet sevgili Play Tuşu okurları, It remake’ini izlememize ve çocukluk travmalarımızı yeniden yaşamamıza kısa bir zaman kala yeni bir fragman daha geldi. Televizyonda gösterilmek üzere yayınlanan yeni fragmanın adı bile var; “A Wonderful Day!

Karanlık bir oda, analog fotoğraflar, palyaço, korkan çocuklar, balonlar, daha korkunç palyaço, çığlıklar, biraz daha karanlık, allahın cezası palyaço… şeklinde giden bir konsepte sahip fragmanla film için daha çok heyecanlanmaya, bir o kadar da korkmaya devam ediyoruz.

Andrés Muschietti’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu It’in Pennywise’ını, başarılı Skarsgård ailesinden Bill Skarsgård canlandırırken zavallı çocuklardan birini, yeni sezonu 27 Ekim’de gelecek Stranger Things‘ten Finn Wolfhard canlandırıyor.

8 Eylül’de izleme şansı bulacağımız filmin yeni fragmanı için sizi aşağıdaki linke alalım. Unutmayın; “They float, they all float… and when you’re down here with me, fat boy, you’ll float too.