IKEA İLE GAME OF THRONES PELERİNİ YAPALIM

IKEA İLE GAME OF THRONES PELERİNİ YAPALIM


Kendi kendinin Jon Snow'u olmak isteyenlere


Son sezonu ile fırtınalar estiren Game of Thrones evreninden IKEA ile kendi pelerinini kendisi yapmak isteyenler için kılavuz geldi.

Game-of-Thrones-Jon-Snow-Lord-Commander

Geçen hafta öğrendiğimiz bilgilere göre, Game of Thrones’un kostüm tasarımcıları, dizinin The Wall ve Winterfell gibi soğuk bölgelerde geçen bölümlerinde karakterlerin pelerin yerine IKEA halısı kullandıklarını açıklamıştı. Kullandıkları halıları kesip, tıraşlayıp uygun renge boyadıktan sonra oyunculara veren ekip, “Ne çekersek çekelim bütçe her sene aynı, tamam ama yeterli değil” diyerek bu uygulamanın dizi bütçesini düşürmek için kullandıkları bir yöntem olduğunu paylaşmıştı.

Bu bilginin ortaya çıkmasıyla hemen akıllara gelen “Peki bunun kılavuzu nerede?” sorusunu duyan IKEA, evinde kendi pelerinini yapmak isteyenler için görseliyle, fontuyla ve nordik isimleriyle alışık olduğumuz kılavuzlarından bir tanesini de bizler için paylaştı.

Yapımı son derece kolay gözüken pelerinler kim bilir, belki yeni bir akım olur…

I guess the folks at Ikea are also #GameOfThrones fans. We’re thinking of starting a new office trend… pic.twitter.com/uRsrwVXiuB

 

DHQ5vUNXoAEVnCR