JAMES WAN THE CONJURING EVRENİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR

JAMES WAN THE CONJURING EVRENİNİ BİR ARAYA GETİRİYOR


Korku dünyasının Avengers'ı...


James Wan‘ın korku dolu dünyasına o kadar alıştık ki geceleri aynalara bakmaya korkar olduk. Makyajı akmış bir arkadaşımızı gece karşımızda görsek bile korkarız. O seviyeye geldik artık.

The Conjuring, Insidious ve Saw gibi filmlerin yönetmeni; Annabelle ve Lights Out gibi filmlerin de yapımcısı olarak tanıdığımız Wan’dan ilginç bir hamle geliyor; Avengers misali bütün korku karakterlerini tek filmde bir araya getirip korkuyu iliklerimizde hissetirmeyi planlıyor.

Eğer Conjuring evreninin Avengers’ını çekebilirsem, bunu yapmaktan mutluluk duyarım. Bekleyip görelim. Keyifli olabilir.” diyen Wan, film serisi için de yeşil ışık yakmış oldu.

The Conjuring’i ilk kez izlediğimizde sıradan bir korku filmi izleyecekmişiz gibi düşünüp “Buna da gülüp geçerim.” demiş, fakat aşırı korku yüklemesi nedeniyle filmden sonra yerimizden kalkamamıştık. James Wan korku işini bu kadar güzel yaparken gelecek filmde neler hissedeceğimizi kestiremiyoruz.

James Wan’ın yapımcılığını üstlendiği Annabelle: Creation filminin ülkemizde bu hafta gösterime gireceğini de hatırlatıp sessizce geri çekilelim.