KARATE KID ORİJİNAL KADROSUYLA GERİ DÖNÜYOR!

KARATE KID ORİJİNAL KADROSUYLA GERİ DÖNÜYOR!


Cobra Kai


Karate Kid, zorbaların korkulu rüyası, ezilenlerin kahramanı olmaya 1984 yılında başladı. Orijinal ilk üç filmin yanı sıra, bir adet remake’i zilyon tane de spin-off’u yapılan hikaye, 34 yıl sonra baş kadrosuyla tekrar ağız burun kırma yolunda.

karate-kid

Bu sefer beyaz perdede değil, dizi formatında Youtube’da izleyeceğimiz Cobra Kai‘de orijinal seriden azılı iki rakibimiz Ralph Macchio ve William Zabka da yer alıyor. Olaylar da bıraktığımız yerin tam 30 yıl sonrasından tekrar baş gösteriyor.

Youtube’un 30 dakikalık 10 bölüm sipariş ettiği Cobra Kai’nin çoğu bölümünü Harold and Kumar’ın kıvrak zekalı senaristleri Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg yöneteceğinden komedi diyorlarsa güzel komedidir diye düşünüyoruz.

All Valley Karate Tournament’tan 30 yıl sonrasına ışınlanacağımız hikayede, iki ana kahramanımızı orta yaştaki halleriyle göreceğiz. Johnny pek de iyi bir şöhreti olmayan dövüş okulunu tekrar açarken Daniel da mentoru Miyagi-san olmadan hayatını rayına oturtmaya çalışıyordur. Kapanmış defterlerin tekrar açılacağı dizide karateye yine doyacağız; ama bakalım eski tadı tekrar yakalayacak mıyız?