MICHAEL CERA YİNE GÜZEL MÜZİKLİ BİR FİLMİN İÇİNDE

MICHAEL CERA YİNE GÜZEL MÜZİKLİ BİR FİLMİN İÇİNDE


Person to Person


Çirkin ama tatlı, efendi ama yere bakan yürek yakan Michael Cera‘mız yine müzik dolu bir filmle geliyor.

Başrolünü, Comedy Central‘ın en sevilen dizilerinden Broad City‘nin Abbi’si Abbi Jacobson ile paylaştığı Person to Person, New York’ta yaşayan bir grup insanı ve onların günlük sorunlarını eğlenceli bir dille, araya biraz da “güzel müzik” serpiştirerek anlatıyor.

Filmin senaryosunu yazan Dustin Guy Defa, aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstleniyor. Person to Person’ın en güzel yanlarından biri şüphesiz, Michael Cera’nın oynadığı her filmde olduğu gibi o müthiş soundtrack listesi olacak.

Listede Darondo, Supreme Jubiless, The Temptations, Betty Davis, King Curtis gibi bulunduğumuz andan geçmişe gitmemize neden olacak isimler bulunuyor.

Çoğu zaman içinden kaçmak istediğimiz ama her seferinde kendimizi içinde bulduğumuz şehir yaşamı ve güzel müzikleri bir arada bulabilme şansını bize veren Person to Person’ın ülkemizdeki gösterim tarihi konusunda henüz bir bilgi mevcut değil. O yüzden şimdi evlerimizden çıkıyor, en yakın dağıtımcı firmanın kapısını aşındırıyoruz. Yapmıyoruz tabii ki öyle bir şey. Efendi efendi bekleyelim, beklerken de fragmanı izleyelim.