MOLLY’S GAME’İN İLK FRAGMANINA HOŞ GELDİNİZ

MOLLY’S GAME’İN İLK FRAGMANINA HOŞ GELDİNİZ


Jessica Chastain de sizi bekliyordu...


İlk fotoğraftı, ilk teaser‘dı derken eldeki minimum olanakların ışığında vizyon tarihini getirmeye çabaladığımız şu günlerde, Molly’s Game‘in koca bir fragmanı geldi. Ne de hoş geldi!

Aaron Sorkin’in yazarlıktan yönetmenliğe ilk geçisinde eski dostlarıyla el ele verip tam destekli bir kadro oluşturduğu film, Molly Bloom’un inişli çıkışlı olduğu kadar gerçek hayat hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerini de tüm sınır tanımazlığıyla Jessica Chastain ve her türlü iş bitiriciliğiyle Idris Elba bölüşüyor, daha ne olsun?

fjessica-chastain--mollys-game-

Daha olmaz olur mu? Aaron Sorkin dedik, Jessica Chastain ve Idris Elba dedik; ama “1 de yetmez 5 tane”ciler için güzel haberlerimizi bitirmedik. Molly’s Game’in kadrosunda yılların eskitemediği Kevin Costner ve yıllar eskitecek olsa da çaktırmayacak Michael Cera yer alıyor.

Molly Bloom’un sınırlardaki yaşamından 2002-2011 arasında kalan kısmı anlatmaya hazırlanan Molly’s Game’de Olimpik kayakçı ve başarılı bir hukuk öğrencisi olan Molly’nin zamanla “Poker Princess”a evrilme yolunda yaşadıklarını izleyeceğiz. Kendini bir anda en yüksek bahislerin arasında poker camiasını oynatan bir figür olarak bulan genç ve güzel Bloom’un gecenin bir saati 17 silahlı FBI ajanı tarafından gözaltına alındığı gün değişen gerçek hayat hikayesi anlatılacak. Bu bahaneyle de Jessica Chastain başını türlü belalara sokacak, Idris Elba da avukatı olarak bu süreçte yar ve yardımcısı olacak. Eee kolay mı Poker Princess olmak be Jessica? Herkese bir Idris Elba…

Fragmanıyla ortalığı iyice şenlendiren Molly’s Game, 22 Kasım’da vizyonda.