NETFLIX KICK-ASS VE KINGSMAN’İ YARATAN MILLARWORLD’Ü SATIN ALDI

NETFLIX KICK-ASS VE KINGSMAN’İ YARATAN MILLARWORLD’Ü SATIN ALDI


Gelsin filmler, gelsin diziler


Netflix, tarihinin ilk satın almasını gerçekleştirdi ve Kick-Ass, Kingsman, Old Man Logan gibi anlatıları yaratan çizgi roman yayıncısı Millarworld‘ü satın aldı. Geçtiğimiz yıllarda büyük bütçeli Hollywood prodüksiyonlarına dönüşen bu serilerin çizgi roman dünyasında bir efsaneye dönüşen yaratıcısı Mark Millar‘ın şirketi Millarworld, artık hem eski karakterlerini hem de yeni hikayelerini özgün Netflix içeriklerine dönüştürmek üzere çalışmaya başlayacak.

Netflix’ten Ted Sarandos, bu işbirliği için şunları söyledi: “Mark nesilleri şekillendirecek, dünyanın her yerinde yaşayan insanların rahatlıkla özdeşleşebileceği karakterle dolu bir çizgi roman evreni yarattı. Onunla birlikte orijinal Netflix yapımları için halihazırdaki serilerinin yanı sıra ekibiyle yaratacağı ve yayınlayacağı yeni süper kahraman, anti-kahraman, fantastik, bilimkurgu ve korku hikayeleri üzerine çalışmayı iple çekiyoruz.”

Mark Millar ise bunun çizgi roman tarihi için de hayli anlamlı olduğuna işaret ediyor: “Bu, tarihte bir çizgi roman şirketinin bu seviyede bir satın alınmanın konusu olduğu yalnızca üçüncü örnek.”