PEARL JAM’DEN GICIR GICIR KONSER DVD’Sİ

PEARL JAM’DEN GICIR GICIR KONSER DVD’Sİ


Let's Play Two


Hala hayatta olduklarına ve bir arada müzik yaptıklarına şükretmemiz gereken Pearl Jam’in uzun zamandır beklenen konser DVD’sinden haberler gelmeye başladı. Bu vesileyle de konserin hem teaser’ı hem de setlist’i paylaşıldı.

Ulusal Beyzbol Ligi’nin son şampiyonu Chicago Cubs’ın şampiyonluk kutlamaları için 20 ve 22 Ağustos’ta vereceği konserlerden oluşacak bir konser DVD’si ve albümü yayınlamaya hazırlanan Pearl Jam, Let’s Play Two isimli konser serisinden bir teaser paylaştı. Annie Leibowitz’in asistanlığını yapıp Johnny Cash, Bruce Springsteen, Tupac, The Smashing Pumpkins, Blind Melon, Dave Matthews Band ve Björk gibi isimlerle çalışan Danny Clinch’in yönetmenliğini üstlendiği Let’s Play Two, Pearl Jam ve Clinch’in ilk işbirliği değil. Daha önce Pearl Jam’in 2006 İtalya turnesi görüntülerinden oluşan ve 2007’de yayınlanan Immagine in Cornice’in kamera arkasında yer alan isim.

Eddie Vedder’ın memleketi olan ve aynı zamanda büyük hayranı olduğu Chicago Cubs’ın 108 sene sonra gelen şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan grubun heyecanı yüzlerinden okunurken, spor filmlerine konu olacak hikayesiyle bu şampiyonluk, bakalım ne zaman Hollywood’a aktarılacak?

17 Kasım’dan itibaren internet üzerinden satın alabileceğiniz DVD’nin soundtrack’i aynı zamanda plak, CD ve dijital formatta satışa çıkacak.

Let’s Play Two:

01 Low Light
02 Better Man
03 Elderly Woman Behind the Counter in a Small Town
04 Last Exit
05 Lightning Bolt
06 Black Red Yellow
07 Black
08 Corduroy
09 Given to Fly
10 Jeremy
11 Inside Job
12 Go
13 Crazy Mary
14 Release
15 Alive
16 All the Way
17 I’ve Got a Feeling