QUEENS OF THE STONE AGE’DEN BAĞIMLILIK YAPAN BİR ŞARKI DAHA!

QUEENS OF THE STONE AGE’DEN BAĞIMLILIK YAPAN BİR ŞARKI DAHA!


The Evil Has Landed


Ve The Evil Has Landed! Queens of the Stone Age, 4 yıl aradan sonra 25 Ağustos’ta yayınlayacağı yeni albümü Villains‘tan evlere şenlik bir şarkı daha yayınladı. Adını da başta söyledik: The Evil Has Landed

QOTSA-2017_

…Like Clockwork‘ün ardından gelmesine gün saydığımız Villains’tan ilk olarak The Way You Used to Do‘yu paylaşan QOTSA, bu şarkıyla albümü popun en yetkin prodüktörlerinden Mark Ronson ile kaydettiklerini lafı hiç dolandırmadan anlatmıştı. The Evil Has Landed ile de bu taze karışımı bir kez daha sevgiyle kucaklıyoruz. Yine dilimize, zihnimize hiç çaktırmadan dolanacak bir şarkı. Başa sarmalara doyamadık!

Son zamanlarda soludukları politik iklimi albümlerine ya ucundan ya da baştan sona işleyen çoğunluğun aksine, grubun Kızıl Elvis’i Josh Homme, albümünü şöyle tanımlıyor: “Villains ismen politik bir gönderme değil. Trump ya da ona benzer başka boktan bir şeyle de alakası yok. Albüm kısaca 1) fantastik görünen bir kelime ve 2) her senaryonun üç versiyonuna da bir yorum: senin, benim ve gerçekle olanın.”

Yolla gelsin be Homme!