ROSEMARY’S BABY’DEN HALLİCE MOTHER! POSTERİ GELMİŞTİR

ROSEMARY’S BABY’DEN HALLİCE MOTHER! POSTERİ GELMİŞTİR


Mesaj alındı Aronofsky


Darren Aronofsky’nin tüm can alıcı detayları vizyon tarihine kadar kendine sakladığı yeni filmi mother!, merak giderme görevini yazılı bilgilerden çok, görsel dünyasına emanet ediyor. Sanat eserinden hallice paylaşılan ilk iki karakter posterinin ardından bu sefer de bas bas “Rosemary’s Baby’ye benziyorum” diye bağıran bir poster paylaşıldı.

aronofsky-mother-poster-687x1024

A Requiem for A Dream ya da Black Swan gibi psikolojik temelli filmleriyle derdini anlatmayı seven Aronofsky, her birimizi yine ve yeniden benzer zihinsel süreçlere davet ediyor. Henüz ne anlatmak istediğini kendinin de tam olarak anlamadığını, yine de Black Swan ruhuna en yakın işi olduğunu belirten yönetmen, başta da söylediğimiz gibi vereceği bilgiyi de minimum seviyede tutuyor.

Şu an için Jennifer Lawrence ve  Javier Bardem’in canlandırdığı çiftin huzur dolu hayatının, evlerine gelen birkaç davetsiz misafirle alt üst olacağını biliyoruz. Bu süreçte artık neler olur, hepsi aslında bir yanılsama ya da rüya mıdır, baştan sona kişilik çatışması, korkunç bir komplo, uzun vadeli bir tarikat ya da büyü müdür bilemiyoruz. Onu ancak zaman gösterecek. O zaman ne zaman derseniz, mother! 29 Eylül’de vizyonda. 

Poster de oldukça net. Gördüğünüz gibi tam merkezinde her şeyin gerçekleştiği ev, evin kapısında bu işte bir payı olma potansiyelinde dimdik duran Bardem ve her şeyin tepesinde mother! yani Lawrence. Her şey yoksa kafanda mı, aslında bunların hiçbiri yok mu, söylesene Lawrence!

Bir an için Roman Polanski’nin 1968 yıllı kültü Rosemary’s Baby‘nin posterini gözünde canlandıramayanlar için dev hizmet:

Rosemarys-baby-poster_(1)