TOM CRUISE SAKATLANDI MISSION: IMPOSSIBLE ÇEKİMLERİ ERTELENDİ

TOM CRUISE SAKATLANDI MISSION: IMPOSSIBLE ÇEKİMLERİ ERTELENDİ


Görevimiz: Kırık Ayak Bileği


Görevimiz Tehlike serisinin altıncı filminin Londra’da devam eden çekimlerinde geçirdiği kaza sonucu sakatlanan Tom Cruise, filme bir süre ara verdi ve çekimler ertelendi.

60’lı ve 70’li yıllarda televizyon dizisi olarak başlayıp 90’ların sonunda sinemaya uyarlanan Mission: Impossible, geçtiğimiz haftalarda serinin altıncı filmi için seti Londra’ya taşımıştı. Seride Ethan Hunt karakterini canlandıran Tom Cruise’un dublör kullanmayı tercih etmediği bir sahnede geçirdiği kaza sonrası bacağı kırılınca çekimlere bir süre ara verildi. Paramount Pictures’ın resmi açıklamasına göre, ayak bileğini kıran ve muhtemelen kalçasında da bir problem olan Curise’un sakatlığına bağlı olarak çekimlere herhangi bir süre belirtilmeden ara verildi.

Filmin 27 Temmuz 2018’e tekabül eden vizyon tarihinde bir değişiklik olmayacağını duyuran yapımcı şirket, ünlü oyuncunun sağlığında başka bir sıkıntı olmadığını da ekleyerek hayranlarının içine su serpti. Mummy ile bizleri hayal kırıklığına uğratan Cruise, umarız ki bir an önce sağlığına kavuşur ve beyaz perdeye sapasağlam döner.