UFUKTA BAMBAŞKA BİR  JESSICA CHASTAIN DAHA VAR!

UFUKTA BAMBAŞKA BİR JESSICA CHASTAIN DAHA VAR!


Aaron Sorkin'den Molly's Game


Ödül sezonunun da yaklaşmasıyla dört gözle beklediğimiz projelerden biri de ödüllü senarist Aaron Sorkin’in ilk yönetmenlik denemesi Molly’s Game. Nokta atışı kadrosuyla göz dolduran filmin başrolünde, tüm ihtişamıyla Jessica Chastain yer alıyor. Filmden paylaşılan ilk fotoğrafla da karşımıza yine bambaşka bir Chastain çıkacağını görüyor, o an bir an önce gelsin istiyoruz!

MOLLY_Unit_04612R.JPG

The Social Network, A Few Good Man ve Steve Jobs gibi filmlerde kalem sallayan Sorkin, ilk yönetmenlik denemesinde çıtayı eski dostlarıyla el ele vererek yükseltiyor. Chastain’in yanı sıra; Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O’Dowd ve Bill Camp gibi isimlerin yer aldığı kadrosuyla Molly’s Game yarışa baştan destekli başlıyor.

Oldukça inişli çıkışlı bir hayatı olan Molly Bloom’un sınırlardaki yaşamını anlatmaya hazırlanan Molly’s Game’de Olimpik kayakçı ve başarılı bir hukuk öğrencisi olan Molly’nin “Poker Princess” diye anılma yolunda yaşadıklarını izleyeceğiz. Kendini bir anda en yüksek bahislerin arasında poker camiasını oynatan bir figür olarak bulan genç ve güzel Bloom’un gecenin bir saati 17 silahlı FBI ajanı tarafından gözaltına alınacağı 10 yıl sonrasına kadar geçen dönemde aldığı doğru ya da yanlış kararlar çerçevesinde, gerçek bir hayat hikayesi anlatılacak.

22 Kasım’da vizyonda olacak Molly’s Game‘de canlandıracağı karakter hakkında EW’ye konuşan Chastain’in sözleri de şöyle:

“Sanırım seyirciler kesinlikle Molly’nin tarafını tutardı. Filmin ilk 5 dakikası o kadar güçlü ki, daha başından itibaren onunlayız. Hakkında çok şey öğreniyoruz. Çok da fazla bir şey söylemek istemiyorum; ama sadece kendi olan bir kadına inanılmaz bir tanıtım ve giriş yapıldığını düşünüyorum. Bazen kötü kararlar da veriyor; ama bu seçimlerden dolayı da onu gözümüzden düşürmüyor ya da bu yüzden onu tek başına bırakmıyoruz. Hala onun tarafındayız çünkü o verdiği kararların sorumluluğunu da üstlenebilen bir birey.”

İstediği role bürünebilme gücündeki Chastain‘in bu denli güçlü bir izlenim bıraktığı Molly’s Game’i içten içe merak etmeyen var mı?