YENİ WONDER FRAGMANIYLA İYİ HİSSEDECEK ÇOK ŞEY VAR

YENİ WONDER FRAGMANIYLA İYİ HİSSEDECEK ÇOK ŞEY VAR


Çocuktan al dersini


Romantik komedinin veteran isimleri Julia Roberts ve Owen Wilson’ı buluşturan Wonder‘dan içinizi ısıtacak bir fragman daha yayınlandı. The Perks Of Being A Wallflower’ın yönetmeni Stephen Chbosky‘nin hem ağlatıp hem de güldürme niyetiyle sırtını Lionsgate‘e dayadığı film, içimizdeki güzelliğin sınırlarına oynayacak.

wonder

Raquel Jaramillo’nun aynı isimli kitabından Jack Thorne ve Steve Conrad tarafından beyaz perdeye uyarlanan filmde geçtiğimiz yıl Room’da izlediğimiz, önümüzdeki yıl da Xavier Dolan’ın ilk İngilizce filmi The Death and Life of John F. Donovan’da izleyeceğimiz genç oyuncu Jacob Tremblay, baş karakterimiz August Pullman’a, Wilson ve Roberts da ebeveynlerine hayat veriyor.

Yaşıtlarından farklı bir görünüme sahip olan Auggie’nin ilham veren hikayesini anlatan Wonder’da, yüzündeki deformasyon sebebiyle 5. sınıfa kadar normal bir okula gidemeyen karakterimizin iyisinden kötüsüne ilk okul tecrübesini izleyeceğiz. Alışılmadık ve cesur hikayesiyle sınıf arkadaşları, ailesi ve çevresini merhamet ve kabullenme duyguları etrafında birleştiren Auggie, hayata tutunmanın ve tadını çıkarmanın dayanılmaz hafifliğini anlatacak.

Aynı anda yoğun duygular yaşatması muhtemel Wonder, 17 Kasım’da vizyonda, yepyeni fragmanı da hemen aşağıda.